Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

30 napon belüli termékvisszaküldés

A 30 napon belüli díjmentes termékvisszaküldés a járvány helyzet miatt átmenetileg szünetel.

Ha a webáruházban vásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak, akkor ingyenesen visszaküldheted azt 30 naptári napon belül az átvétel időpontjától számítva.

A termék visszaküldhető futárszolgálattal vagy személyesen átadva egy előre egyeztetett helyen és időpontban.

A 30 napon belüli termék visszaküldési lehetőséggel legkésőbb a termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz a termék átvételétől számított 30 naptári napig lehetséges.
A visszaküldeni kívánt terméket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben semmilyen értékcsökkenést nem okozott.

Fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termék befogadását elutasíthatjuk.

A webáruház fenntartja a jogot, hogy egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. Ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhetünk, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítjuk az ügyet.

Azon visszaküldött termék befogadása elutasításra kerülhet:
– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

A visszaküldeni kívánt terméket, amennyiben lehetséges, eredeti csomagolásában kérjük visszaküldeni, mellékelve hozzá a vásárláskor kapott  kapott dokumentumot. Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolásban történjen a visszaküldés.

A nem megfelelő csomagolás hiányából fakadó sérült terméket nem áll módunkban elfogadni.

Az oldal tetejére