Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gazdagság, jólét

A kristályvásárlás nagyon kellemes, szórakoztató tevékenység lehet. A személyesen kiválasztott kövek, ásványok mindig valamilyen hasznos információt, üzenetet hordoznak számunkra.

A bőség kristályai segíthetnek bevonzani a gazdagságot az életünkbe, ami nemcsak az anyagi értelemben vett gazdagságot jelenti, hanem a szellemi gyarapodást, illetve a jó és pozitív dolgotokat is, amiket szeretnél megtapasztalni.

A bőség jelenthet az anyagi meggazdagodáson túl, jó egészséget, szeretetet, családot, szerelmet, örömöt vagy lehetőséget, kreatív tevékenységet.

Ha szeretnénk megtapasztalni a "gazdagságot" az életünkben érdemes úgy gondolni a vágyainkra, mintha már teljesültek volna. Ne erőltessünk olyan gondolatokat amivel az adott pillanatban nem tudunk azonosulni, mert a rezgésünk, az érzésünk felül fogja írni a vágyainkat.

Ha elnyomjuk magunkban a pillanatnyi negatív, rossz érzést, félelmet vagy szorongást, ha úgy teszünk mintha minden rendben volna valójában hamis, negatív energiát közvetítünk az univerzum felé.

Ha azt mondjuk - "nagyon jól vagyok, minden ok!", de amit érzünk az  szomorúság/magány stb... előfordulhat, hogy pont az ellenkezője történik annak, mint amit szeretnénk - az valósul meg amitől a legjobban félünk, még több szomorúságot, negatív történést vonzunk be az életünkbe.

Úgy beszélj, gondolkodj mintha már minden álmod valóra vált volna!

A bőség, a gazdagság köve: a citrin, malachit, ametiszt, pirit, tigrisszem, aventurin, hegyikristály, amazonit és a jáde.

Pénzt vonzó színek: piros, arany, sárga, zöld

Rendezés:
Az oldal tetejére