Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyári harmónia

A "Nyári Harmónia" tökéletesen megragadja a kínált termékek frissességét, könnyedségét és vidám hangulatát. Az elnevezés rögtön a nyári napok kellemes érzéseire utal, miközben a harmónia szó érzékelteti a lágy, visszafogott pasztell árnyalatok és a nyár kellemes színeinek tökéletes összhangját.

A tenger, a virágok inspirálta motívumok és minták mellett megjelenő lágy és világos pasztell színek: a babarózsaszín,  a babakék, a halványlila, világoskék, tört fehér, a gyöngyszín, a visszafogott szürke, a világos citrom, a mentazöld és a könnyed cukorka-és fagylaltszínek tökéletes harmóniát teremtenek

A színek között dominálnak a türkiz, a zöld, a navykék, a farmerkék, a középkék és a víz kékjét szimbolizáló színek is.

A bordó, a málnapiros, a  mályva, a pink, az orgonalila és a padlizsán színű ékszerek, kiegészítők élénk, vidám hangulatú megjelenést teremtenek.

Az ékszerek színei az ezüst, a fehérarany, inkább matt és sejtelmes, kevésbé fényes darabok. A termékek ezüstös fénye, hamvas színei eleganciát sugároznak. Ideális minden korosztály számára legyen szó akár ékszerekről, kiegészítőkről, strandoló felszerelésekről. 

A "Nyári Harmónia" termékei frissességet, könnyedséget és vidámságot sugallnak, tökéletes választásaként a nyári napok kellemes időszakában való megjelenéshez és hangulatteremtéshez, biztosan mindenki megtalálja a tökéletes darabokat a nyári szezonra.

Rendezés:
Az oldal tetejére