Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Rólam...

A PleniRose & Pearl egy saját tervezésű Brand.

Ásvány- és Swarovski ékszereket készítek nagy szeretettel abban bízva, hogy idővel minden egyes darab megtalálja a "gazdáját".

Miért PleniRose a webáruház és a Brand neve, hogy jön ide a rózsa?

Gyermekkoromban gyakran voltam a nagyszüleimnél, szebbnél szebb rózsák között. Magával ragadott az a szeretet és alázat, ahogy nagyapám a virágokat nevelgette, szeretgette, az egyik kedvenc virágom lett.

A Pleni (az angol planet szóból ered) a kiskutyám beceneve volt, így marad velem örökre.

Az alkotó munkát eddig hobbiszerűen űztem, de az ismerőseimtől érkező pozitív fogadtatás és visszajelzés, a megtapasztalt sok jó hatására úgy döntöttem, hogy szeretném még több emberhez eljuttatni az általam készített termékeket.

Célom  a gyógyító ásványok népszerűsítése és hosszútávon egy olyan rendszer kidolgozása, ami testre és lélekre egyformán hat.

Korábban edzőként dolgoztam és edzői munkám során azt tapasztaltam, hogy az embereknek sokkal többre van igényük, mint a gyakorlatsorok monoton végrehajtása.

Úgy gondolom a testet-lelket építő szolgáltatás nyújtása sokkal hatékonyabb és célravezetőbb lenne, mert önmagában sem a mozgás sem a táplálkozás nem hozza meg a kívánt eredményt hosszú távon.

Szeretnék egy élhető és szinte mindenki számára elérhető életvitelt, programot kialakítani: mozgás-táplálkozás-gyógyító ásvány egy csomagban történő kidolgozását.

A kreatív alkotó munka és az edzői tevékenység ilyen módon történő összekapcsolása jelentené azt a munkát, amiben ki tudnék teljesedni.

Nagyon sokat köszönhetek az ásványoknak és a nehézségek ellenére sokkal jobb lett az életem, ezért szeretném ha másnak is tudnának segíteni!

Az oldal tetejére